Werken als elektromonteur?

Werken bij een stabiel familiebedrijf als elektromonteur? Word jij blij als je bij een modern productiebedrijf kunt werken met Siemens S5, S7 en TIA portal? Schrik je niet van een beetje stof en vind je het prettig om informeel te communiceren? Klik op de groene knop om naar de volledige vacaturetekst te gaan.

Werken als accountmanager?

Voor het rayon Zuid Midden Nederland zoeken we een steengoede accountmanager. Een sales expert die voldoening haalt uit lange salestrajecten. Iemand die zelfstartend is. Een ondernemer met verantwoordelijkheid. En vooral een accountmanager die duurzaamheid zeer belangrijk vindt. Herken jij jezelf hierin en zoek je een topbaan bij een mooi familiebedrijf? Klik op de groene button om alles te lezen over deze topbaan!

Werken als heftruckchauffeur?

Bij Daas Baksteen werken we niet met klein spul. Wil jij als heftruckchauffeur werken met groot materieel, namelijk grote heftrucks van 5 ton? Zie jij het zitten om aan de slag te gaan bij een familiebedrijf dat je zowel zekerheid als toekomstperspectief kan bieden? Klik op de groene knop om naar de volledige vacaturetekst te gaan.

Werken als operator?

Lijkt het je leuk om als operator met een natuurproduct te werken? Bij Daas Baksteen maken we van klei, zand en water mooie stenen die op veel plaatsen in Europa worden gebruikt! Bakstenen maken is behoorlijk complex. Zoek jij een baan met technische uitdaging? Klik op de groene knop om naar de volledige vacaturetekst te gaan.

Werken als productiemedewerker?

Zoek jij een baan met zekerheid? Lijkt het je leuk om als productiemedewerker met een natuurproduct te werken? Bij Daas Baksteen maken we van klei, zand én water, mooie stenen die op veel plaatsen in Europa worden gebruikt! Zoek jij een baan met technische uitdaging? Klik op de groene knop om naar de volledige vacaturetekst te gaan.