Bbl-leerling installatietechniek/elektromonteur

Standplaats

Ede

Opleidingsniveau

Mbo installatietechniek, elektrotechniek of werktuigbouwkunde

Interesses

Mechanische installaties

Dienstverband

4 dagen werken, 1 dag school

Ben jij een leergierige mbo-leerling die op zoek is naar praktijkervaring met installatietechniek, werktuigbouwkunde of elektrotechniek en heb je veel interesse in mechanische installaties? Pelletketel.nl biedt je een interessante werkplek met goede arbeidsvoorwaarden en intensieve begeleiding. Je zult vooral meewerken met de eigenaar van Pelletketel.nl, die al vele jaren ervaring heeft op het gebied van installatietechniek en je alle ins en outs van het vak kan leren. Wij willen dit graag met je doen in combinatie met een bbl-opleiding!

Klinkt dit goed? Lees verder en reageer snel!

Pelletketel.nl

 • Jong bedrijf
 • Zelfstandige functie
 • Opleidingsmogelijkheden

Wat houdt de functie in?

De bbl vacature leerling elektromonteur/installatietechniek heeft betrekking op een functie waarin je veel verschillende dingen kunt leren en zoveel mogelijk meedraait in het bedrijf als een volwaardige medewerker. Je houdt je niet alleen bezig met helpen bij de installatie en inbedrijfname van nieuwe (houtpellet)ketels, maar ook met onderhoud, revisie en reiniging van deze systemen/branders. Je werkt zowel met pelletketels voor de ‘gewone’ consument als met commerciële/industriële verwarmingstoestellen met een vermogen tot 2 MegaWatt.

Naast het plaatsen en onderhouden van verwarmingsinstallaties ben je verantwoordelijk voor het begeleiden van de levering van houtpellets bij ons op locatie (chauffeur ontvangen, aansluiten op ondergrondse silo’s en testen van de pellets).

Om altijd een zo goed mogelijke service te bieden, houden wij een ruim assortiment van onderdelen op voorraad, waarover jij het beheer voert.

Al met al een zeer gevarieerde functie waar geen dag hetzelfde zal zijn. Je hebt veel vrijheid, je wordt intern opgeleid en je hebt de mogelijkheid om op de lange termijn zelfstandig op pad te gaan.

Hoe is het om bij Pelletketel.nl te werken?

Als leerling installateur/monteur ga je je bezighouden met het leren onderhouden (reviseren, reinigen, herstellen en controleren) en installeren van verwarmingsinstallaties.

Pelletketel.nl is gevestigd in Ede en onderdeel van GWTech, een bedrijf met ruim twintig jaar ervaring in duurzame verwarmingstechnieken. Bij Pelletketel.nl werken we altijd samen met bedrijven die dezelfde dingen belangrijk vinden: goed zijn voor het milieu, een eerlijke prijs voor de klant en de beste service en het beste onderhoud. Wij zijn het enige bedrijf in Nederland dat volledig gespecialiseerd is in pelletketels en pelletkachel-cv’s.

Wat bieden wij?

Als je bij Pelletketel.nl/GWTech komt werken, dan is dat met de intentie een samenwerking voor de langere termijn met elkaar aan te gaan. We bieden je een bbl-dienstverband in een prettige werkomgeving waarin jouw bijdrage telt. De werkzaamheden zijn zeer gevarieerd, elke dag is anders. Het salaris is conform CAO en afhankelijk van jouw opleiding en ervaring. Als organisatie investeren we veel in ons personeel, hierin nemen we je natuurlijk graag mee. Het is niet erg als je geen ervaring met verwarmingsinstallaties hebt, zolang je interesse in mechanica hebt ben je van harte uitgenodigd om te reageren!

Samengevat bieden wij jou het volgende:

 • Bbl-dienstverband (4 dagen bij ons werken, 1 dag naar school);
 • Marktconform salaris volgens de CAO voor het Technisch Installatiebedrijf;
 • Een uitdagende, veelzijdige functie waarin je veel kunt leren, jezelf kunt ontwikkelen en intensieve begeleiding krijgt van echte vakmensen.

Wie zoeken we?

Pelletketel.nl is op zoek naar een leergierige, enthousiaste kandidaat om de bbl vacature installatietechniek/elektromonteur op te vullen.
Interesse in mechanica is het meest belangrijk. Het zou daarnaast mooi zijn als je al wat ervaring met verwarmingsinstallaties hebt, maar dat is geen keiharde eis. Bij ons word je intern opgeleid door zeer ervaren vakmensen. Er zijn veel mogelijkheden om na je opleiding bij ons te blijven werken en om op termijn zelfstandig op pad te gaan voor het onderhoud en de installatie van onze producten. Het is belangrijk dat je:

 • Een mbo-opleiding bbl volgt in de richting van installatietechniek, elektrotechniek of werktuigbouwkunde (of een soortgelijke opleiding);
 • Het is een voordel als je in het bezit bent van rijbewijs B (E) en anders kunnen we dit samen regelen;
 • Interesse hebt in mechanische installaties en leergierig bent;
 • Het fijn vindt om op termijn meer zelfstandigheid te krijgen en ook zelf op pad te gaan om pelletkachel-cv/ketels te installeren en onderhouden.

Als leerling installatietechniek ga jij je bezighouden met een variatie aan houtpelletketels tot 2 MegaWatt. Ben je in het bezit van een VCA certificaat, dan is dit mooi meegenomen. Heb je dit niet, dan bieden we je de mogelijkheid dit certificaat te halen.

Sollicitatieprocedure

Voor meer (inhoudelijke) informatie over de functie kun je telefonisch contact opnemen met Arie van Loopik via 085 003 0334, of Gerard Werdmüller via 0318 54 13 69 

Wij zien uit naar jouw reactie!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren?

Wil je graag solliciteren op deze functie?
Laten we beginnen met je gegevens.
Klik dan op de solliciteerbutton en solliciteer op je nieuwe uitdaging!

Contact opnemen?

 • Sleep bestanden hierheen of